Hem
Temaer Varemærker Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

Der er nok ikke mange, der ikke genkender Vings populære maskotter: Giraffen Lollo og Bjørnen Bernie. De har eksisteret i årtier og har forgyldt ferierejserne for mange børnefamilier. De dukker op på forskellige hoteller rundt om i verden, hvor de hilser på alle de små gæster. Af og til møder du de nuttede maskotter omkring poolen, og nogle gange kommer de ind i restauranterne, og hvis du er heldig, kan du blive inviteret til et mini-disko med Lollo og Bernie. Det ekstra gode ved Lollo og Bernie er, at de ikke bare opholder sig i forskellige hoteller - nu er de også klar til at flytte hjem til dig.

Her på Partyking kan du bestille en række supersøde Lollo- og Bernie-produkter. Her finder du eksempelvis en sød bamse, der ligner den venlige og kloge bjørn Bernie. Bamsen er brun og iklædt en orange og blå trøje og et par blå tømrerbukser, hvorpå der står Bernie. På hovedet bærer bamsen en lille kasket. Selvfølgelig kan du også få en bamse, der forestiller den nysgerrige giraf Lollo. Hun er iført en kjole i orange og blå farver, hvor der står Lollo. Bamserne Lollo og Bernie er bløde og skønne tøjdyr. De er glade for at flytte ind hos et barn, der har brug for en hyggelig ven, og de følger gerne med, når det er tid til at tage på ferie. Der findes i øvrigt også et farverigt håndklæde med Lollo- og Bernie-tryk. Brug det derhjemme, tag det med til stranden eller badehuset - eller hvorfor ikke forære det som en gave til vennen, der har fødselsdag?

Men hvem er Lollo og Bernie? Ja, Lollo er en nysgerrig giraf, der elsker alt, som har med musik og dans at gøre. Hun elsker også at klæde sig ud og tage med på skattejagt. Hvis man er nysgerrig, elsker man at udforske og lede efter skatte! Lollo blev født i Afrika og ankom til et hotel med båd. Hvis du vil byde hende på mad, kan hun faktisk bedst lide vegetarmad - hun elsker al frugt.

Og hvad med Bernie? Bernie elsker al mad, og når han bliver stor, vil han være kok og arbejde på en restaurant. Han kunne også gode tænke sig at blive lærer, og det er ikke så mærkeligt endda, fordi Bernie elsker at lære og prøve nye ting. Bernie kommer fra Nordeuropa. Nogle mener, at han kommer fra et sted tæt på Polarcirklen. Han er fuld af energi, men han kan være lidt klodset i ny og næ, og han er ikke specielt vild med mørke. Lad ham derfor sove i din seng, så han bliver tilfreds og glad. Tjek straks alle Partykings Lollo- og Bernie-produkter. Det er nemt at købe dem online!
Læs mere
1 hits