Til toppen
Vis større billede

Lyskæde Fodbold

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 9520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
119 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Har du inviteret vennerne over for at overvære en fodboldkamp, og vil du samtidig vise, at du er den største fan? Eller skal du arrangere et surpriseparty for din fodboldgale ven? Du kan dekorere med denne lyskæde, som vil matche stemningen og gøre fodboldfesten ekstra sjov.

Her får du en lyskæde, som er dekoreret med små fodbolde. Du kan placere den på et bord eller hænge den op på væggen ved hjælp af tape eller lignende. Der indgår en timer, som kan styre, at pærerne er tændte i 6 timer og slukket i 18 timer. Kæden måler 135 cm i længden, mens fodboldene måler 5 x 5 cm. Der skal anvendes 3 AA-batterier, som ikke medfølger.

  • Materiale: Plast.
  • Mål: Kæde 135 cm, fodbolde 5 x 5 cm.
  • Antal: 1-pak, 10 pærer/fodbolde er inkluderet.
  • Timer-funktion.
  • 3 AA-batterier, medfølger ikke.
  • Brugsanvisning medfølger.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen55297 eller du kan uploade dem manuelt.
castle