Til toppen
Startside > Sjovt grej > Hjem & Husholdning > I haven > Lyskæde Riskugler Flerfarvede
Vis større billede

Lyskæde Riskugler Flerfarvede

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 9520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
119 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Nu kan du sætte lys på hverdagen med denne lyskæde. Du kan hænge den op i haven eller dekorere altanen, hvilket vil give en høj hyggefaktor udendørs. Den er desuden drevet af solceller, så hvis du leder efter en flot og miljøvenlig dekoration til sommerfesten, er du på rette spor.

Her får du en lyskæde med farverige riskugler som dekoration. Du kan placere den på et bord eller hænge den op på væggen ved hjælp af tape eller lignende. Kæden er drevet af solceller og er derfor miljøvenlig. Lyskæden måler 270 cm i længden, mens riskuglerne måler 6 x 6 cm. Anvendes med 1 AA-batteri, som medfølger.

  • Materiale: Rispapir.
  • Mål på kæde: 270 cm, riskugler 6 x 6 cm.
  • Antal: 1-pak, inkluderer 10 pærer/riskugler.
  • Solcelledrevet.
  • 1 AA genopladeligt NiMH-batteri medfølger.
  • Brugsanvisning medfølger.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen55296 eller du kan uploade dem manuelt.
castle