Til toppen
Vis større billede

Mia And Me Deluxe Børnekostume

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 10
selected_index: 0
299 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Spred dine vinger ud og begiv dig mod Centopia, hvor du hjælper de tapre elver i kampen mod Panthe! Det her kostume er rigtigt sukkersødt og har alt hvad en elverpige drømmer om. Hvad kan man mere ønske sig, når man har pink, skinnende vinger, sommerfuglehårbøjle, diamanter og glitter?

Mia And Me Deluxe Børnekostume inkluderer en kjole, et par vinger, et par tights og en hårbøjle. Kjolen kommer i lyserødt mønster med et gennemsigtigt og skinnende skulder- og armparti. Vingerne er lyserøde med mørkere pink detaljer. Tightsene er beige med et pinkmønstret parti fra låret og nedad. Hårbøjlen er pink med små, flerfarvede diamanter på den ene side og en pink sommerfugl med guldfarvet diamant på den anden side. Paryk og sko medfølger ikke. Tilkøb gerne nogle som på billedet for det komplette look.

Fås i størrelse: Small, Medium og Large.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Karina for 5 måneder siden
    (Kunden har ikke givet en kommentar )
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen30782 eller du kan uploade dem manuelt.
castle