Til toppen
Startside > Sjovt grej > Hjem & Husholdning > Til køkkenet > New York Forklæde Kolæder Cognac
Vis større billede

New York Forklæde Kolæder Cognac

first_saleprice.value: 43920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
549 kr 799 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Et luksuriøst forklæde i kolæder – perfekt, når du skal byde på mad af højeste klasse!

Dette forklæde er helt og holdent fremstillet i hånden i ægte bøffellæder af producenten Xapron, som holder til i Holland. Xapron blev grundlagt tilbage i 2015 af en herre ved navn Fredani i hollandske Waalwijk. Fredani var i løbet af sin tidligere karriere blevet lidt af en ekspert i arbejdstøj, men ville følge sit hjerte, idet han havde en drøm om at skabe noget nyt. Xapron viste sig at blive resultatet, og i dag producerer virksomheden forklæder i såvel bøffel- som kolæder.

Du får her et forklæde af højeste kvalitet, som er velegnet til såvel madlavning, som når du agerer bartender. Forklædet er i ægte kolæder og er forsynet med stærke justerbare stropper og spænde. Forklædet er ligeledes forsynet med en praktisk løkke til et viskestykke og vil tage sig godt ud, når det hænger på væggen. Forklædet leveres i en cognacinspireret farve med robuste læderdetaljer og fås i to størrelser. Fordelen ved et forklæde i kolæder er, at det ikke slides i første omgang og tåler spild, uden at det påvirkes negativt..

  • Materiale: 100% Kolæder.
  • Farve: Cognac.
  • Størrelse: 74 cm & 89 cm.
  • Bredde 74: 60 cm.
  • Bredde 89: 70 cm.
  • Luksuriøs gave/julegave, som kan foræres bort til en, som fortjener det.
  • BEMÆRK, at størrelsen svarer til forklædets længde.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen50764 eller du kan uploade dem manuelt.
castle