Hem
> Udklædning > Sminke > Øjenblyanter

Øjenblyanter

Hvis du vil lave en sej øjenmakeup, er det en god øjenblyant, som du har brug for. Her er det heldigt, at du kan bestille én eller flere øjenblyanter hurtigt og nemt hos Partyking.

Øjenblyanter anvendes til at optegne streger og konturer omkring øjnene og give øjnene et intenst look. Øjenblyanter i lyse nuancer lyser øjnene op, mens de mørkere blyanter giver et hårdere og måske mere mystisk og gådefuldt look.

Hvordan anvender man så en øjenblyant? Tegn en streg langs øjenvippen, både oppe og nede, og hvis du vil have en lille vinge, laver du stregen længere end selve øjenvippen. Med en hård øjenblyant er det nemmere at optegne en skarp og klar streg, og med en blød øjenblyant kan du få en blødere linje, som du nemt kan slette og blende ud. At skabe en perfekt øjenmakeup kræver lidt øvelse, men når du har prøvet det et par gange, vil du sagtens kunne skabe fantastiske resultater. Øjenblyanter fås i mange forskellige farver. Sort er den mest almindelige farve på øjenblyanter, men det kan være sjovt at eksperimentere med andre farver.

Du kan anvende en blå øjenblyant, når du er inviteret til en udklædningsfest med 70'er-tema, en lyserød til prinsessefesten og en guld- eller sølvfarvet øjenblyant til diskoteket. Du kan også lægge en farve på øjets nederste øjenlåg og en anden farve på det øverste øjenlåg. Det er din stil, så valget er dit!

En øjenblyant kan også anvendes som bryn- og læbeblyant. Du kan eksempelvis male sorte øjenbryn samt en sort kontur rundt om munden Du kan med en sort blyant male et blåt øje, sorte øjenbryn og en sort kontur omkring munden, der matcher det sorte heksekostume. Perfekt til halloween!

Hvis du vil klæde dig ud som en klovn, kan du vælge øjenblyanter i lyse farver såsom rød, grøn, blå og gul, og hvis du virkelig ønsker at skille dig ud ved festen, findes der øjenblyanter med metalliske effekter. Disse glitrer og funkler og fås i mange forskellige farver, lige fra guld og sølv til lyserød og lilla. Super lækkert til nytårsmakeuppen, halloweenfesten eller udklædningsfesten! Vores bedste tip, når det kommer til øjenblyanter, er simpelthen at turde lidt mere. Forestil dig, hvor overrasket dine venner bliver, når du ankommer til festen med en øjenblyant, der matcher dit outfit.

Tag et kig på alle vores øjenblyanter, og bestil dem nemt og enkelt online. Her er øjenblyanter til dig, der ønsker at fremhæve dine øjne til hverdagen samt til mere festlige lejligheder, og her er der øjenblyanter, der er perfekte til forskellige kostumer. Hvem vil du klæde dig ud som? Måske en disko-dronning, en påskeheks, et skelet eller en vaskeægte hard rocker?

Læg produktet i indkøbskurven, vælg betalingsalternativ og fragt, og snart vil du modtage dine nye øjenblyanter. Nu begynder det sjove job med at teste dig frem til et nyt optimalt look. Held og lykke!
Læs mere
3 hits