Øjenskygge

Tilføj en lysende øjenskygge til den kedelige hverdag eller lys op i mørket på dansegulvet med hjælp fra en af vores spraglede øjenskygger. Neonfarvede, neutrale, UV-berigede såvel som naturtro - uanset farve og effekt løfter vores øjenskygger dit outfit og din makeup til et højere niveau, når du går til fest.

Opdatér din makeup til 80'er-festen med selvlysende øjenlåg eller tilføj et strejf af elverguldstøv på Disney-karaktererne til børnefesten. Ønsker du at arrangere en børnefest, der bliver inspirationskilde til de efterfølgende børnefester, så har vi en masse øjenskygger, som hjælper med at forvandle børnene til eventyrlige figurer - uanset om de små gæster ønsker at blive forvandlet til en prinsesse fra gamle dage eller en skræmmende løve. Eller hvorfor ikke lyse en kedelig og farveløs hverdag op med et par pink eller blå øjne? Hvordan du end vælger at forme ansigtet, kan vi love, at dine forventninger kommer til at blive overgået.

Hvis du mangler en særlig øjenskygge, som du har set eller købt hos os tidligere, så kontakt os via kontaktoplysningerne på siden, og så vender vi straks tilbage. Vi vil gøre alt for, at du finder din favorit blandt vores øjenskygger.
Læs mere
1 hits