Til toppen
Vis større billede

Oktoberfest Kapsler

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
79 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Så er det atter tid til Oktoberfesten, og det er altid lige cool! Foretrækker du at drikke din øl af flasken i stedet for store krus, har vi her 4 sjove dimser, som gør flasken oktoberfestlig. Disse kapsler klemmes nemt fast omkring flaskehalsen og fungerer derefter som et låg!

Oktoberfest-kapslerne er en pakke med 4 Oktoberfest-inspirerede kapsler, som ligner låget til et ølkrus. Kapslerne er fremstillet af sølvfarvet plast, sættes fast omkring flaskehalsen og kan bagefter åbnes uden at tages af. Passer til de fleste øl- og sodavandsflasker i standardstørrelse.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af CONNIE for 7 måneder siden
    (Kunden har ikke givet en kommentar )
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen30297 eller du kan uploade dem manuelt.
castle