Hem
Temaer Højtider Oktoberfest Oktoberfesten Gadgets

Oktoberfesten Gadgets

Skål! Nu venter Oktoberfesten! Den tyske tradition afholdes hvert år i München fra slutningen af september til starten af oktober.

Oprindeligt afholdt med Oktoberfesten for at fejre giftermålet mellem tronfølgeren Ludvig og hans Therese, men nu handler det mest om schnitzler, kringler og øl.

Med vores Oktoberfesten-tilbehør kan du afholde din helt egen ølfest. Vi har samlet alt det vigtigste, eksempelvis parykker, skæg, tyrolerskjorter og hatte. Dertil kommer alt vores sjove tilbehør, som gæsterne vil elske at tage fjollede billeder med, blandt andet briller med ølflasker og bayerske parykker.

Hunden skal naturligvis også klædes på til festen, og derfor har vi også lederhosen til din firbenede bedste ven. Udover Oktoberfestsager som dekorationer og tøj kan du også finde flot og sjovt tilbehør såsom øreringe med kringler, halskæder med ølkrus og fingerløse handsker med Oktoberfestmotiv. Drik øl af en glasstøvle, overrask din kæreste med et Edelweiss-hjerte, eller slå en piñata i stykker. Nu venter Oktoberfesten!
Læs mere