Ølspil

Der findes ikke meget, som kan få gang i en fest som et sjovt ølspil! Disse spil er perfekte, når forfesten lige er gået i gang. Snart stiger stemningen, og energiniveauet løftes.

Der findes et utal af forskellige ølspil i vores sortiment. Du har sikkert allerede stødt på et eller andet spil. Alle spil er designet på forskellige måder, men har ét og samme mål - du og dine venner skal have drukket en masse øl.

Eftersom sortimentet byder på et varierende udbud, findes der sikkert flere, som passer til din personlige smag. En sand klassiker blandt ølspillene er importeret fra USA, og vi tænker selvfølgelig på det herlige "Beer Pong", som indbyder til megen latter. Spillet fås i forskellige varianter, men det gælder altid om at have et godt øjemål, når bolden skal skydes mod modstanderes krus, selvom øllet kan have en vis indflydelse på det endelige slutresultat. Snart begynder det ene hold at miste grebet, og jo mere de drikker, desto sværere bliver det at ramme krusene. Men måske er du typen, der faktisk bliver bedre af at drikke øl!

Med "Beer Pong" kan du desuden invitere masser af venner og arrangere en hel turnering. På den måde bliver det et tema, og man engagerer mange venner samtidigt. Måske udloves der endda en præmie til det vindende hold!

Der findes dog også andre spændende ølspil på dagens marked. Du kan blandt andet kaste ringe på en 6-pak og se, om det lykkes at fange én af ølflaskerne med ringene, eller måske kører I den store øludfordring! Her testes jeres paratviden, og svarer du forkert på et spørgsmål, ja så fyldes svælget snart af øl. Mellem spørgsmålene er der endvidere mange sjove muligheder for aktiviteter. Dette giver spillet fart, og du får en rigtig sjov stund. Tiden løber afsted, og det bliver sværere og sværere at forlade forfesten.

Foretrækker du i stedet kortspil? Vi tilbyder naturligvis også sjove ølspil i form af kortspil i vores herlige sortiment. Kortspillet har som altid 52 kort, men i stedet for det sædvanlige design får du udfordringer på hvert kort, som du ganske enkelt skal kaste dig ud i. Dette øger spændingen og bliver hurtigt yndlingsspillet.

Vi tilbyder et bredt udvalg af ølspil og arbejder kontinuerligt på at øge vores udvalg, så hver en fest kan blive en lykkelig stund fyldt med latter og øl. Uanset om du skal være derhjemme eller er på vej til en forfest hos en bekendt, har vi et ølspil, der giver jer mange timers underholdning.

Køb dit ølspil online hos os. Vi tilbyder hurtig levering og rigtig gode priser. Tjek vores udvalg af ølspil og find inspiration til din næste fest!
Læs mere