Til toppen
Startside > Udklædning > Udklædningstøj > Herrekostumer > OppoSuits Bloody Harry Jakkesæt
Vis større billede

OppoSuits Bloody Harry Jakkesæt

(3 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
599 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Som professionel bør man altid tænke på de praktiske detaljer, såsom at have det rette outfit på, når man er ude på opgaver. Mange synes måske, at sort er den eneste rigtige farve, da man ikke så let kan se blodstænk, og at man ikke bør skille sig ud (ingen unødig opmærksomhed). Men til halloween er alt tilladt, så hvis du har lyst til at gå til udklædningsfest i et super cool hvidt jakkesæt, gør du bare dét!

OppoSuits er det stik modsatte af de sædvanlige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform), og de er fremstillet i sjove, usædvanlige mønstre og farver i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge dit OppoSuit igen og igen uden at det mister sin form. Bemærk, at OppoSuits leveres i en slimfit-model. Vi anbefaler derfor, at du vælger den større størrelse, hvis du skal vælge mellem to størrelser. OppoSuit Bloody Harry Jakkesæt inkluderer:
 • En hvid jakke med et mønster af lyse, røde blodpletter. Jakken har tre lommer på ydersiden, en skjult inderlomme og knap foran og ved ærmekanterne.
 • Et par matchende jakkesætsbukser med lynlås i skridtet og bæltestropper.
 • Et matchende slips.
Fås i størrelserne: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (3)

Bedømmelse

 • Skrevet af Mathias for 2 år siden
  Kostymen var i bra kvalité jämfört med hur maskeradkläder brukar vara. Jag är 2 meter lång och väger 100 kg och tog en storlek 60. Då satt den lite som det ska på en clown. För en mer slimmad fit kunde jag ha valt storlek 58. Grymt nöjd med hur smidigt och snabbt partykungen levererade!
  4 af 4 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Simon for 6 måneder siden
  Perfekt val till Halloween. Stilren som vit kostym, vilket gjorde att blodet stack ut. Många komplimanger på krogen, haha :)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Sture for 5 måneder siden
  (Kunden har ikke givet en kommentar )
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen30697 eller du kan uploade dem manuelt.
castle