Til toppen
Vis større billede

Tilbehør

OppoSuits Flamingirl Jakkesæt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 43920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
549 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Har du aldrig været til Luau, og har du nu fået en invitation? Ved du ikke, hvordan man bærer sig ad og hvad man har på? Skal alle have bastskørt og blomsterkranse? Skal man have kokosnødder for brysterne og en flamingo i en kæde? Tusind spørgsmål opstår, når man skal til et helt nyt arrangement. Men frygt ikke! Luau er det hawaiianske ord for fest, og fest har du vel været til før? Temaet på en Luau er Hawaii, og der er det lyse, glade farver med blomster, som gælder. Dette jakkesæt er et vindende koncept til en hvilken som helst fest, ikke mindst en Luau!

OppoSuits Flamingirl Jakkesæt består af en nederdel med stretchstof over hofterne for den bedste pasform samt en jakke med lukning fortil. Jakkesættet er fremstillet i meget høj kvalitet og kan bruges både til hverdag, fest og kostumebal. Motivet er et turkis hav med flamingoer, bølger og palmer.

OppoSuits er den diametrale modsætning til et almindeligt jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform) og er fremstillet i sjove og anderledes mønstre i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge dit OppoSuit om og om igen.

Fås i størrelserne: 34-44.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen36876 eller du kan uploade dem manuelt.
castle