Til toppen
Vis større billede

OppoSuits Flaminguy Shorts Kostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
599 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Endelig kan du få det populære OppoSuits Flaminguy-kostume i en sommerlig version! For du skal jo ikke svede og lide unødigt til sommer bare fordi, du vil have dit seje Flaminguy-OppoSuit på. Dette kostume kommer med korte ærmer og shorts, hvilket gør det behageligt og køligt, med andre helt perfekt til varme sommerdage!

OppoSuits er den direkte modsætning af almindelige kostymer (bortset fra kvalitet og pasform), og de er lavet i sjove, anderledes mønstre og farver i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge dit OppoSuit igen og igen, uden at det mister sin pasform.

Bemærk at OppoSuits kostumer er i en slimfitmodel. Vi anbefaler derfor, at du vælger en større størrelse, hvis du er tvivl om hvilken størrelse, du skal vælge..

OppoSuits Flaminguy Shorts Kostume inkluderer:
  • En kortærmet jakke med et mønster bestående af hav, palmer og flamingoer. Jakken har tre lommer på ydersiden, en skjult inderlomme samt knapper foran.
  • Et par matchende kostumeshorts med lynlås i skridtet, lommer og bæltestropper. 
  • Et matchende slips.
  • Findes i størrelserne: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen45337 eller du kan uploade dem manuelt.
castle