Til toppen
Vis større billede

Tilbehør

OppoSuits Shineapple Kostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
599 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Når du skal til Hawaiifest, men vil klæde dig ordentligt på, så passer OppoSuits Shineapple Kostume helt perfekt. Eller til når du bare gerne vil ligne en ananas på en stilet måde! Uanset hvad du skal, så vil dette flotte kostume blive en succes.

OppoSuits er den direkte modsætning af almindelige kostymer (bortset fra kvalitet og pasform), og de er lavet i sjove, anderledes mønstre og farver i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge dit OppoSuit igen og igen, uden at det mister sin pasform.

Bemærk at OppoSuits kostumer er i en slimfitmodel. Vi anbefaler derfor, at du vælger en større størrelse, hvis du er tvivl om hvilken størrelse, du skal vælge.

OppoSuits Shineapple Kostume inkluderer:
  • En blå jakke med skønt motiv af ananas med tre lommer på ydersiden, en skjult inderlomme samt knapper foran og ved ærmerne (gule knapper).
  • Et par matchende kostumebukser med lynlås i skridtet, lommer og bæltestropper. 
  • Et slips i samme ananasmønster.
  • Findes i størrelserne: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen45332 eller du kan uploade dem manuelt.
castle