Til toppen
Vis større billede

OppoSuits Tetris Jakkesæt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
699 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Er det tid til en reunion med dit gamle Tetrisslæng? Glid ind som en sand legende med dette utroligt seje jakkesæt, der har motiv af Tetrisbrikker i forskellige farver. Dine venner kommer til at blive mega-misundelige, men også imponerede, når du træder ind i det komplette jakkesæt. Gør det klart for alle - man kan godt være både handsome og spillenørd på en og samme tid!

OppoSuits er den diametrale modsætning til almindelige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform), og de er designet i sjove og ualmindelige mønstre og farver, så du får et gennemtænkt look. Takket være stoffets høje kvalitet kan du anvende dit Opposuit igen og igen, uden at det mister sin pasform. Vær opmærksom på, at Opposuits giver dig jakkesæt i en slimfitmodel. Vi anbefaler derfor, at du vælger den største størrelse, hvis du er i tvivl om to størrelser. Sættet inkluderer:
  • En sort jakke med motiv af Tetrisbrikker i forskellige farver. Der er tre lommer på ydersiden, en skjult inderlomme samt knaplukning foran og ved ærmerne.
  • Et par matchende jakkesætsbukser med lynlås i skridtet og bæltestropper.
  • Matchende slips.
  • Fås i størrelserne: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen43317 eller du kan uploade dem manuelt.
castle