Til toppen
Vis større billede

OppoSuits Winter Woods Kostume

(2 bedømmelse)
first_saleprice.value: 47920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
599 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Du har sikkert hørt, at de forskellige årstider håndteres af forskellige væsener. Som sommer for eksempel. Det er en varmhjertet og god heks, der sikrer, at blomsterne blomstrer og bierne stikker. Men vinteren er en gammel mand, der trækker vinterjakken på, så hele verden bliver mørk og kold. Mange undrer sig over, hvordan han virkelig ser ud, og på partyking.dk antager vi, at han har en virkelig god stil.

OppoSuits Winter Woods Kostume tilhører OppoSuits julekollektion og er en af de mest klassisk inspirerede kostumer med sit patchwork-mønstrede design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge dit OppoSuit igen og igen, uden at det mister sin pasform. Bemærk, at OppoSuit er en slimfit model. Vi anbefaler derfor, at du vælger den større størrelse, hvis du tøver mellem to størrelser. OppoSuits Winter Woods Kostume inkluderer:

 • En blå jakke med et smukt vintermønster, tre lommer på ydersiden, en skjult indre lomme og en knap på forsiden og i bunden.
 • Et par matchende jakkebukser med lynlås i skridtet og bæltestropper.
 • Et matchende slips.
 • Fås i størrelserne: 46 - 62.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (2)

Bedømmelse

 • Skrevet af Michael for 5 måneder siden
  (Kunden har ikke givet en kommentar )
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Patrik for 4 måneder siden
  Underbar. Passar perfekt för en smal kille på 186 cm. Tillräckligt bra kvalitet för priset och mycket uppskattad på julfester. Var på ett julbord med ungefär 300 personer och fick beröm från i princip alla som var där. Du blir festens mittpunkt!
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen35276 eller du kan uploade dem manuelt.
castle