Til toppen
Vis større billede

OppoSuits Zombiac Jakkesæt

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
599 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Klæder alle vennerne sig ud som zombier og varulve til halloweenfesten? Skil dig ud med dette cool Opposuit! Vær stilet til festen, samtidig med at du er skrækindjagende med blodige håndaftryk over hele jakkesættet. Du tager hermed halloweenfejringen til et helt nyt niveau, og folk bliver dybt imponerede over din store kreativitet. Man kan faktisk godt være stilet og skrækindjagende på samme tid!

OppoSuits er den diametrale modsætning til almindelige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform), og de er designet i sjove og ualmindelige mønstre og farver, så du får et gennemtænkt look. Takket være stoffets høje kvalitet kan du anvende dit Opposuit igen og igen, uden at det mister sin pasform. Vær opmærksom på, at Opposuits giver dig jakkesæt i en slimfitmodel. Vi anbefaler derfor, at du vælger den største størrelse, hvis du er i tvivl om to størrelser.
OppoSuits Zombiac Jakkesæt inkluderer:
 • Et gråt og sortplettet jakkesæt med blodige hænder, tre lommer på ydersiden, en skjult inderlomme samt knaplukning foran og ved ærmerne.
 • Et par matchende jakkesætsbukser med lynlås i skridtet og bæltestropper.
 • Et mørkeblåt slips.
 • Fås i størrelserne: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

 • Skrevet af Robert Alyhr for 4 måneder siden
  Tycker den var schysst för priset. Storlekarna stämde överens med andra kostymer jag har. Det enda som inte satt som en smäck var byxorna, något för långa men går ju att justera (svårare åt andra hållet).
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen43321 eller du kan uploade dem manuelt.
castle