Til toppen
Startside > Temaer > Farver > Guld > Pailletleggings Guld
Vis større billede

Pailletleggings Guld

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 18320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 32
selected_index: 0
229 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

At bogstaveligt talt iføre sig et par tætte jeans kan være blandt det vanskeligste overhovedet, og så kan vi takke guderne (eller producenterne) for vidunderligt tøj såsom tights og leggings. De sidder skønt omkring taljen og er tilpas stramme langs benene, hvad mere kan man ønske sig? Det er jo bare helt perfekt!

Du får her et par smarte leggings af et polyestermateriale med små guldpailletter. Gå "all-in" og udskift dine almindelige festbukser med disse trendy leggings i guld! De kan bruges til de lidt mere festlige arrangementer og udklædningsfester med forskellige temaer, men de er også lige så velegnede til hverdagsbrug for dig, der ønsker at skille dig lidt ud.

Fås i størrelserne: Small, Medium og Large.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Lillemor for 11 måneder siden
    De var snygga, lagom stora och lagom i längd. Två saker var jag mindre nöjd med: 1) det var paljetter även på insidan i midjan - detta gjorde ont! 2) jag tappade paljetter överallt, kompisarna kunde följa mig som efter en snitslad bana: i badrummet, i hissen, på toaletten...... ibland hakade paljetterna i varann och benen fastnade ihop. Nu saknas massor av paljetter på insidan av låren
    3 af 3 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen48116 eller du kan uploade dem manuelt.
castle