Vis hele beskrivelsen

Pedobear

Pedobear er et internetfænomen, som inden for de seneste år er blevet en kendis på chats og andre sociale sammenhænge på nettet. Fænomenet startede som et enkelt tegnsymbol, men har udviklet sig til en visuel kompleks figur. Symbolet anvendes for at gøre grin med pædofile eller med folk, som poster ulempelige kommentarer om børn.

Nu er Pedobear endelig steget ud af den digitale verden og antaget fysisk form. Her finder du alt det gear, som får tro Pedobear-fans til at brumme højt af glæde. Klædt i vores Pedobear-kostume forvandles du til denne søde bamse, som på en og samme tid er elsket og afskyet. Perfekt til udklædningsfester, cosplay og fredagshygge foran fjernsynet.

Foruden selve kostumet sælger vi flere produkter til dig, som trives i Pedobears selskab og vil omgive dig med hans søde aura, blandt andet kan du få et klistermærke med Pedobears segl. Pedobear-grejet kan også være gode gaver til de forskellige fans. Hvorfor ikke lave lidt narrestreger med en ven og sæt Pedobear-klistermærker over hele bilen eller cyklen? At vennen, der bliver ramt, ikke kommer til at holde af det lige så meget som dine andre venner, er sikkert, men et godt grin forlænger livet - trods alt!

Filter

Viser 1 produkter
castle