pirat-deluxe-maskeraddrakt-1
pirat-deluxe-maskeraddrakt-2
pirat-deluxe-maskeraddrakt-3
pirat-deluxe-maskeraddrakt-4

Piratkostume Deluxe

449 kr

Small

 − art.nr 33619-1

Suppler med

Hvordan ved man, om en pirat er succesfuld? Ved at kigge på tøjet, hvad ellers! Denne flotte pirat har med garanti gaflet sig en masse skatte og købt et luksuriøst outfit for pengene. Ønsker du at se lige så statslig ud, så supplerer du med en lignende hat og et farligt piratsværd!

Piratkostumet inkluderer en jakke og et par bukser. Jakken er fremstillet af brunt, falsk ruskind med sølvfarvede, skinnende partier foran samt ved ærmerne. Den har en lille, opslået krave med guldfarvet broderibånd. Den samme type broderibånd findes også på siderne, langs den sorte lynlås foran samt ude i ærmerne. I ærmerne finder man ligeledes lyse brede flæser. Foran på jakken sidder der 2 store guldspænder samt dobbelte rækker med mønstrede guldknapper. Bukserne er fremstillet af et brunt, strækbart materiale. De har en 3/4-længde, hvorfor de passer godt, når man stopper dem i et par støvler. Øverst sidder der et elastikbånd, der giver en god pasform. Hat, sværd, handsker og støvler medfølger ikke. Fuldend gerne med lignende accessories for at opnå et udseende som vist på billedet.

Fås i størrelserne: Small, Medium og Large.

Dette er et Wilbers Karnaval™-produkt. Wilbers er kendt for deres fantastiske kostumer. De koster måske nok lidt mere, men de er i en klasse for sig og kan ikke sammenlignes med andre kostumer, og takket være stoffets kvalitet kan du vaske og bruge kostumet igen og igen.


Størrelsesguide

Bedømmelse

5

Spørgsmål & svar

0

Tags