pop-popcorn-butterscotch-73228-1

Pop Popcorn Butterscotch

59 kr

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse
 • Linda
  for 5 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Bare fordi det er jul, betyder det ikke, at din popcorntrang forsvinder - og bare fordi julen er ovre, skal du ikke slippe det lækre, svenske juleslik - knäck! I denne snack mødes fredagsklassikeren med julefavoritten, og resultatet bliver en fantastisk smagfuld snack, som passer til alle anledninger.

Denne popcornvariant har smag af knäck, og den er både vegansk og glutenfri. Sælges i en fin æske med 80 gram.

Ingredienser: Poppede majskorn (31%), sukker, glukosesirup, sirup, rapsolie, kokosolie, salt, bagepulver: bikarbonat, naturlig aroma (0,3%), emulgator: SOJALECITHIN. Fremstillet i et fabriksmiljø, som også håndterer MÆLK, NØDDER og JORDNØDDER. GLUTENFRIT PRODUKT. Kan indeholde upoppede majskorn. Der kan forekomme ændringer i produktindholdet. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet angives.