prepper-sallskapsspel-80342-1

Prepper Selskabsspil

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

399,90 kr

Har du det skal til for at overleve, når vandet er lukket, strømmen er gået ud, og maden er ved at slippe op? Og hvem lykkes at MacGyvra sig ud af de sværeste situationer?

MSB, den svenske Myndighed for Civilbeskyttelse og Beredskab, siger, at ethvert hjem bør have en overlevelseskasse. De emner at det er dit ansvar at være forberedt på at kunne klare sig i mindst 72 timer uden vand, varme eller Wi-Fi. Er dåserne fyldt og er du klar? Med spillet løfter du dit nødberedskab til nye højder - med et glimt i øjet og en transisterradio i din Bug Out Bag!

Prepper er brætspillet, hvor du får kombineret sund fornuft og strategisk skarphed med din evne til at tænke kreativt. I den første del af spillet sætter vi dine overlevelsesevner på prøve med en række vanskelige spørgsmål, mens du fylder dit overlevelseskit med smart udstyr. Det eneste du ved er, at du skal være forberedt, uanset hvad der sker.

Prepper svinger mellem virkelighed og total galskab - men uanset hvordan du kommer igennem spillet (og kriserne!), så kommer du med garanti mere forberedt ud på den anden side. Og bedste forberedelse, husk: håbet er i horisonten, men det er altid mørkest før daggry. Hvis du ikke har en rigtig overlevelseskasse derhjemme, så lad dette være din første. Krisehåndtering har sjældent været sjovere.

  • Sprog: Svensk 
  • Antal spillere: 2-4 personer
  • Spilletid: 60-90 min
  • Alder: 10+
Art.nr 80342-1

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags