Hem
Temaer Begivenhed Pride Pride Dekorationer

Pride Dekorationer

Er du ved at planlægge en Pride-fest? Du behøver ikke at være det mindste bekymret, for udsmykningen klarer du nemt. Tænk stort og tænk farverigt! Selvfølgelig tilbyder Partyking masser af forskellige festartikler, der er perfekte som udsmykning, når det gælder Pride. Hæng på, så fortæller vi dig mere!

Når du tænker på Pride-dekorationer, er det stribede Pride-flag i farverne gul, orange, rød, lilla, blå og grøn helt sikkert en af de første dekorationer, du tænker på.
Selvfølgelig kan du bestille forskellige typer Pride-flag her i Partykings webshop. Der er store flag, som du kan hænge op på væggen. Der er ligeledes mindre flag, som du kan vinke med, hvis du vil deltage i en Pride-parade, og der er små flag, som du kan pynte festbordet med. Pride-flaget kan derefter matches med forskellige dekorationer i alle mulige farver. Balloner er et must ved alle mulige lejligheder, og du kan vælge mellem en række forskellige balloner her på Partyking. Bestil meget gerne flere balloner i forskellige farver, og bind dem sammen i en stilfuld ballonbuket. Hvis du ikke har lyst til en ballonbuket, kan en hjerteformet folieballon i alle regnbuens farver passe godt ind, eller har du overvejet små regnbuefarvede talballoner?

Du kan supplere med farverige guirlander, serpentiner, draperier og forskellige hængende papirdekorationer. Til Pride-festen skal du selvfølgelig tilbyde dine gæster noget ekstra godt at spise. Med andre ord bør du dække et ekstra festligt festbord. Begynd gerne med en dug i forskellige farver. Det ser indbydende ud, og den beskytter bordet mod spild og ridser. Du kan derefter matche med paptallerkener og papkrus i glade farver. Faktisk er det ikke så slemt at anvende papprodukter, når du inviterer mange mennesker til fester. Det ser festligt ud, og så sparer du både tid og energi, da du bliver fri for opvasken, når festen engang slutter. Glem ikke at købe nogle matchende servietter. Hvis du vil gøre bordet super flot, køber du naturligvis også bordkonfetti.

Hvis du vil tilbyde lagkage eller andet velsmagende bagværk ved sammenkomsten, vil du kunne finde flotte kagedekorationer her i kategorien. Hvis du ønsker at imponere endnu mere, kan du tilbyde dine gæster en lagkage i alle regnbuens farver eller cupcakes med glasur i adskillige farver.

Her på Partyking kan du bestille krymmel, sukkerpasta og masser af andet sjovt bagetilbehør. Som du nu nok har bemærket, har vi uploadet et stort lager med Pride-dekorationer. Scroll gennem udvalget, og læg dine yndlingsprodukter i indkøbskurven.

Vi tilbyder altid lave priser og hurtig levering. Alle fester er vigtige og gør livet sjovere, og Pride-festen er lidt ekstra vigtig, hvis du spørger os! Tænk stort! Nu skal du blot invitere alle dine venner og hele familien til en dejlig og farverig Pride-fest!
Læs mere