Pride Makeup

Pride-bevægelsen opfordrer alle til at være lidt ekstra stolte af deres seksuelle identitet, og én gang om året får Pride-bevægelsen stor opmærksomhed i form af Pride-parader. Det er normalt fantastiske karnevalslignende optog, der er spækket med farve, latter og glæde. Pride fejres over hele verden, og det mest berømte symbol på bevægelsen er det stribede regnbueflag. Flagets forskellige farver - gul, orange, rød, lilla, blå og grøn - viser bevægelsens mangfoldighed og repræsenterer alle individer. Her skal vi dog ikke koncentrere os om Prideflaget, men om makeup til Pride.

Makeup er lidt af et must, hvis du vil deltage i et Pride-optog og er iført farverigt tøj. Den skal gerne være ekstra farverig.

Her i Partykings webshop kan du købe øjenskygger, læbestifter og mascaraer i mange forskellige farver. Hvad med lange og tætte falske øjenvipper i alle regnbuens farver eller eksempelvis en gul mascara? Der findes endda mascara, der lyser under UV-lys. Så sejt og anderledes!

Hvis du virkelig ønsker at skille dig ud til festen, har vi falske øjenvipper med små LED-lys. De er nemme at fastgøre til øjenlågene og indrammer øjet på en cool måde. Hvis du er vild med den seje neoneffekt, kan du også gå efter ansigts- og kropsfarver, der lyser, når det er mørkt.

Det er fantastisk til at deltage i et Pride-optog, men du kan også anvende Pride-farven på diskoteket, ved nytårsfester og halloween. Et andet produkt, der er et must, når du vil være lidt ekstra glamourøs og luksuriøs, er kropsglitter. Glitteret leveres i adskillige farver, og det er et lige så godt valg til et Pride-optog som til en nytårsfest eller en udklædningsfest.

Tag din smarte festbluse på, og smink dig med farve og glitter, så du bliver 100% klar til enhver festlig lejlighed. Hvis du vil male eller skrive på huden, er ansigtskridt en rigtig god mulighed. Du kan eksempelvis tegne et lille hjerte ved tindingen eller en sommerfugl på kinden. Disse kridtfarver er nemme at påføre på huden, men hvis du har svært ved at male dig selv, skal du bare spørge en god ven.

Der findes også glitterpenne i forskellige farver, der har en holografisk effekt. Hvis du ønsker farve i håret, kan du prøve vores hårkridt. Disse fås også i forskellige farver, så vælg den foretrukne farve eller den farve, der bedst matcher dagens outfit. Du bestemmer selv, om du vil farve et par lokker, eller om du vil farve alt håret. Til en Pride-weekend kan du også matche dit tøj og makeup med seje falske negle i alle regnbuens farver.

Find din Pridemakeup her på Partyking. Vi er helt sikre på, at du finder mange nye favoritter! Man bliver glad i låget af farve, så spring ud i det, og gå all in på at kombinere forskellige farver. Glem ikke at tilføje noget glitter!
Læs mere