Pulp Fiction

Spænende handling, skønt soundtrack og flere nomineringer og priser. Der er få mennesker, som ikke kender til filmen "Pulp Fiction" fra 1990'erne. Hvis man møder nogen, som virkelig ikke gør det, undrer man sig over, hvor de har været de seneste 20 år (og det gælder selvfølgelig ikke børn). Et mesterværk som dette skal ses pronto.

Filmen skildres i form af forskellige mindre handlinger, som udspiller sig i Los Angeles. Med en rolleliste bestående af stjerner som John Travolta, Uma Thurman og Samuel L. Jackson er det ikke særligt underligt, hvorfor mange anser dette for en af Quentin Tarantinos bedste film nogensinde. Er du også stor fan? Så burde du definitivt kigge nærmere på vores ”Pulp Fiction”-filmkategori.

Filmen er jo også kendt for sit soundtrack, som består af en herlig blanding af 70'er-musik, der velsagtens fungerer til nutidens fester.

Skal du snart holde fest, hvorfor så ikke vælge ”Pulp Fiction”-filmen som tema? Når folk begynder at danse rundt som John Travolta og Uma Thurman i den der særlige dansescene, ved du, at festen for alvor er i gang.
Læs mere
1 hits