Til toppen
Vis større billede

Rapunzel Babykostume

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
299 kr 399 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Når man er lille, har man måske ikke hår, der er lige så langt som Rapunzels, men det betyder ikke, at man ikke kan klæde sig ud som hende! Iført denne supersøde lille kjole kommer dit barn garanteret til smelte en del hjerter. Som prikken over i'et medfølger der et nuttet og matchende hårbånd.

Rapunzel-kostumet i babystørrelse indeholder en kjole og et hårbånd. Kjolen er fremstillet af satin og tyl. Den kommer i farverne lilla, lyserød og lys rosa. Den har korte pufærmer og en puffet lilla tylkjole med et satinbånd langs kanten. På det lyserøde brystparti finder man teksten "Rapunzel" sammen med lyserøde krydsbånd. Højest oppe sidder der en lyserød satinrose. Ved hofterne er der et lysrosa tylparti med en lyserød sløjfe og rose. Hårbåndet er fremstillet af lilla satin med en lilla, lyserød og lysrosa sløjfedekoration foran. Det er elastisk og lukkes bag om hovedet via et velcrobånd.

Fås i størrelserne: X-small (3-6 mdr), Small (6-12 mdr), Medium (12-18 mdr) og Large (18-24 mdr).

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen32554 eller du kan uploade dem manuelt.
castle