roligare-samtal-fragespel-7
roligare-samtal-fragespel-3
roligare-samtal-fragespel-4
roligare-samtal-fragespel-5
roligare-samtal-fragespel-6

"Roligare Samtal" Quizspil

69,90 kr

Dette spil løfter straks humøret og fås i fire forskellige versioner. Vælg det tema, der passer bedst til dit selskab. Gennem spillets sjove og interessante spørgsmål lærer du dig selv, din familie og dine venner at kende på en helt ny måde.

Produktet er et samtale- og quizspil, der er tilgængeligt i fire versioner: Venner, familie, kammerater og party. Hvert spil indeholder 100 interessante spørgsmål og samtaleemner. Instruktioner medfølger.

Familie
”Familie” er et underholdende spil med mere end 100 interessante og sjove spørgsmål om ting, der er sjove at tale om med hele familien. Spillet er perfekt, når du vil lære både dig selv og din familie at kende på en sjovere måde. Forbered dig på mange grin, vidunderlige minder og uforglemmelige diskussioner! Læg din mobil væk, sluk for TV'et, og oplev hyggelige øjeblikke sammen. Spillet passer lige så godt til hjemmet som til at have med på rejsen.

Kammerater (for børn)
”Kammerater” er et underholdende spil med over 100 sjove og interessante spørgsmål om ting, som børn kan lide at tale om. Børnene lærer deres venner bedre at kende, men det er også en ideel måde for forældre, der vil starte sjovere samtaler med deres børn. Læg din mobil væk, sluk for TV'et, og oplev hyggelige øjeblikke sammen. Spillet bliver lynhurtigt børnenes favorit, i bilen, med vennerne, på farten eller derhjemme i sofaen.

Party
Spillet, der tager festen til et nyt niveau! ”Party” er et festligt spil med over 100 uventede og sjove spørgsmål til festen! Det løfter stemningen og er det perfekte valg, når du skal lære både dig selv og dine venner at kende på en ny og sjov måde. Vær forberedt på mange grin og vidunderlige overraskelser! En lidt sjovere gaveidé, der hurtigt løfter stemningen ved festen og middagen.

Venner
Hvor godt kender du egentlig dine venner? "Venner" er et festligt spil med mere end 100 uventede og interessante spørgsmål, der starter sjove samtaler med dine venner. Vær forberedt på latterkramper og uforglemmelige anekdoter! Spillet passer lige så godt til en hjemmeaften som til festen, middagen eller på rejsen.
  • Vælg mellem fire forskellige titler: Familie, Kammerat, Party eller Venner.
  • Alder: Fra 8 år.
  • Antal deltagere: fra 2 og opefter.
  • Spilletid: 15-45 minutter.
  • Sprog: Svensk.
Art.nr 71660

Bedømmelse

2

Spørgsmål & svar

0

Tags