Til toppen
Vis større billede

Rysler Hologram Pink

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2000
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
25 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Er det tid til fest? Så må du sørge for, at du har alt det nødvendige tilbehør - disse rysler falder helt sikkert under denne kategori. De klassiske stemningsforhøjere kan med fordel deles ud til alle festdeltagere for at garantere en god fest!

Rysler Hologram Pink indeholder 6 stk. rysler i pink farve med et flot hologrammønster. Den pink farve gør, at de passer perfekt til eksempel en polterabend, et babyshower eller anden festlig sammenkomst, hvor du vil have lidt farve, glitter og truttende lyde. Husk at disse rysler ikke må anvendes af børn under 3 år på grund af smådele.

Sælges som 6-pak.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen47601 eller du kan uploade dem manuelt.
castle