Til toppen
Vis større billede

Tilbehør

Salt & Peberkværn i Rustfrit Stål

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 43
selected_index: 0
79 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Opgradeé hjem og køkken med et par keramiske salt- og peberkværne i et tidløst, men nytænkende design! Finessen med dem er at de passer ligeså godt som indretning samtidig med, at de opfylder en nødvendig funktion, hvilket giver valuta for pengene. Livet er jo helt smagløst uden salt og peber! 

Salt & peberkværn i rustfrit stål er et par kværne med elektrisk funktion, så du behøver ikke at dreje på dem som førhen, og det er vel helt perfekt? Disse salt- og peberkværne i rustfrit stål er fra Havsö og kører på 4 AA-batterier. De gennemsigtige beholdere gør det nemt at se hvornår kværnene skal fyldes på igen. 

Fakta om Salt & Peberkværn i Rustfrit:
  • Pakket stykvis
  • Elektroniske
  • Keramisk kværn
  • Kører på batterier (4 x AA-batterier medfølger ikke)
  • Stilrent design i rustfrit stål

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen46286 eller du kan uploade dem manuelt.
castle