ihoprullbart-trumset-1
ihoprullbart-trumset-2

Sammenfoldeligt Trommesæt

399 kr

art.nr 65085-1

Suppler med

- Meeeeen, nu er det jo forbandet højt igen..."
"- Ååååååh, dæmp dig, vi forsøger faktisk at se Vild med Dans hernede..."
"- Nej nu... gå ud og foretag dig noget fornuftigt i stedet.."

Er dette din hverdag? Får du aldrig love til at spille på dine elskede trommer, uden at nogen i familien har et negativt synspunkt? Så har vi det perfekte produkt til dig, min ven - Det sammenfoldelige trommesæt. Spil trommerne på farten uden at du behøver at skulle bekymre dig om, hvad din stedmor synes og tænker. Det er jo lidt vanskeligt at flytte et helt trommesæt frem og tilbage hver gang nogen klager, så det er derfor, dette sammenfoldelige trommesæt er det helt rigtige for dig. Småt og praktisk er sættet!

Alt du behøver at foretage dig er at tilslutte det sammenfoldelige trommesæt til en højttaler eller dine hovedtelefoner, og derefter er det bare at begynde at tromme løs. Så hører du hvad der spilles, men det forstyrrer ikke andre. Trommesættet måler kun 38,5 x 27,5 x 2,5 cm i størrelsen og vejer knap 365 gram. Desværre må du selv stå for hovedtelefoner/højttalere.

Inkluderet er: Et par trommestikker, et trommesæt, to pedaler og en MM med 9 forskellige drumpads (bastromme, snarer, hi-hatte osv.). Vælg også mellem at spille demo, optage, start/stop-funktion og meget mere. Trommesættet drives af 2 x AAA-batterier, der ikke medfølger, men som kan tilkøbes.

  • Materiale: Træ, silikone
  • Mål: 38,5 x 27,5 x 2,5 cm
  • Vægt: 365 gram
  • Inkl. trommesæt, trommestikker & pedaler
  • Input: 2 x AAA-batterier (medfølger ikke)
  • Inkl. brugsanvisning på engelsk

Bedømmelse

2

Spørgsmål & svar

0

Tags