Shark Party

Børn og voksne er både fascinerede, skræmte og forfærdede, når det kommer til hajer. Der er altid noget spændende ved hajer. Hvem har ikke set billedet af en haj med store spidse tænder? Det er ikke så sært, at du bliver lidt bange. Hajtemaet er alle tiders valg til den kommende fest!

Nu kan du invitere til hajfest og pynte med forskellige seje produkter fra Shark Party-kollektionen. Hos Partyking finder du alt, hvad du får brug for til hajfesten. Først og fremmest skal der pyntes op i festlokalet, eksempelvis med seje guirlander inden for Shark Party-temaet. En guirlande er nem at hænge op. Du kan eksempelvis hænge guirlanden op på væggen mellem to kroge eller i en døråbning ved hjælp af lidt tape.
Shark Party-produkterne omfatter også hængende dekorationer, de såkaldte swirls. De bliver en sjov detalje i enten loftet eller i et vindue.

Skab et herligt festbord. Du kan passende begynde med en dug, som selvfølgelig har et hajtema. Den skaber en forrygende festatmosfære, men den beskytter også bordet mod spild og ridser. Hvis der er én ting, som du skal regne med til en hajfest, er det, at gæsterne, især hvis der er tale om små festgæster, kommer til at spilde en del. Det hører sig ligesom til.

Hvis du vil understrege hajtemaet rundt om bordet, kan du også satse på paptallerkener og servietter med hajmotiver. Spørgsmålet er, om du tør tørre munden med en serviet, som har motiv af en uhyggelig haj? En anden sjov detalje på festbordet kunne være at placere festhatte ved de forskellige siddepladser. Festhattene ligner selvfølgelig hajfinner og er nemme at fastgøre under hagen ved hjælp af en elastik.

En fiskedam er en oplagt aktivitet ved en børnefødselsdag med hajtema. Du kan nemt hænge et lagen op eller en dug i døråbningen, og så kommer børnene for at fiske og se, om noget "sjovt" bider på krogen.

Hvis du vil imponere dine små festgæster ekstra meget, kan du vælge festposer med et hajtema. Hvis du ikke ønsker at arrangere en fiskedam, er en skattejagt en anden sjov mulighed, når det er tid til at uddele festposer. Du kan komme med en historie om den store og farlige haj, der bevogter en skat. Giv børnene forskellige spor, der fører til skatten... skatten er selvfølgelig festposer fyldt med slik og måske en lille overraskelse såsom en ballon eller et klistermærke.

Med alle de fantastiske festprodukter fra Shark Party går det som en leg, når du skal arrangere en hajfest. Bestil nemt og hurtigt hos Partyking. Vi tilbyder hurtig levering og ekstra gode priser. Så lad dig inspirere af vores store udvalg!
Læs mere
1 hits