Til toppen
Vis større billede

Shotglas på Bræt

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
79 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

At drikke shots kan være en rigtig sjov aktivitet, hvis man har det rette tilbehør. Dette bræt regnes definitivt som et af de sjoveste tilbehør, man kan få, og vi lover, at når du sætter det frem på bordet til festen, vil stemningen nå nye højder. Fyld glassene med drikkevarer og server dem!

Shotglas på Bræt er et træbræt med seks huller til shotglas. Takket være håndtaget er det nemt at bære frem og tilbage for opfyldninger. Takket være de små ben står den stabilt.

Mål: 45 cm.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Hanna for 1 måned siden
    Toppen, mycket bättre kvalite än vad jag förväntade mig.
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen52679 eller du kan uploade dem manuelt.
castle