skelettdrottning-barn-maskeraddrakt-1

Skeletdronning Børnekostume

249 kr

Small

 − art.nr 27982-1

Suppler med

Der var engang for meget længe siden, svært at sige hvornår, en lille pige som boede med sine forældre i en lillebitte træhytte. På den ene side lå en stor eng, på den anden side en stor skov. Pigen legede ofte på den store eng hvor hendes forældre let kunne se hende. Det var strengt forbudt for hende at gå alene ind i skoven.
Jo ældre pigen blev, desto mere nysgerrig blev hun på hvad der fandtes i den store skov. Så en dag bestemte hun sig for at finde ud af det. Den modige lille pige gik helt selv ind i skoven. Hun gik ad stier og bakker, over åer og dale. Pludselig stod hun foran et stort stenslot. "Så spændende," sagde hun og skyndte sig til slottets dør. Hun bankede på og mødtes af en anden lille piges røst på den anden side af døren. Hvem kunne den anden lille pige være?

Skeletdronning Børnekostume inkluderer en sort lang kjole med grå ødelagte detaljer og sølvgråt skeletmønster på overdelen og langs sømmen nederst. På ærmerne findes trykte sølvgrå skeletben. Derudover med en sølvfarvet tiara med dødningehoved. Sko og paryk indgår ikke.

Findes i størrelse: Small, medium og large.

Størrelsesguide

Bedømmelse

4

Spørgsmål & svar

0

Tags