death-greyland-film-mask-1
skull-greyland-film-mask-2
skull-greyland-film-mask-3

Skull Greyland Film Maske

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

349,90 kr

At klæde sig ud til et dødningehoved plejer at være ret normalt, men hvor almindeligt er det egentlig at klæde sig ud til en sej dødningehovedmaske? Nej, det var jo det vi troede. Med denne dødningehovedmaske fra Grayland Film vil du se rigtig død ud ... bogstaveligt talt, og det passer jo mere end fremragende til Halloween! Denne maske er af ekstremt høj kvalitet, og skaberen har i første omgang skulptureret udseendet for derefter at omvandle det til en virkelig tynd og kvalitativ latexmaske! Dødeligt flot!

Skull Greyland Film Maske er en flot maske af høj kvalitet der er lavet af ekstra tynd latex, så masken sidder helt perfekt til lange udklædningsaftener. Masken er hvid og ligner et dødningehoved med en bevægelig hage, så hvis du har lyst til at snakke, ja så bevæger kraniets hage sig i samme takt som du taler. Cool! Masken har huller til øjne/næse/mund hvilket gør det meget realistisk, og du kan sagtens drikke og spise med den på uden problemer. Vi anbefaler en passende dragt til masken, eller hvorfor ikke keep it simple ... træk hætten på, således vil du blive frygtelig skræmmende! 

Tips: Hvis masken sidder for stramt ved mund/næse/øjne, kan du enkelt skære lidt større huller med en neglesaks eller lignende for bedre pasform!

Fakta om Skull Greyland Film Maske:
  • Materiale: Latex
  • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)
  • Motiv: Dødningehoved/skull
  • Er du allergisk over for latex/gummi? I så fald fraråder vi stærkt at du anvender denne maske!

Bemærk
: Masken og modellen på billedet er helt uredigerede! 
Art.nr 46272-1

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags