Til toppen
Vis større billede

Soldat Oplukker

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
79 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Behøver du lidt hjælp i køkkenet? Så kommer løsningen lige her med denne trofaste tjener, der altid vil gøre sit bedste, når du har brug for hjælp til at åbne dine flasker. Denne soldat stiller altid op, uanset tid og sted. Du kan jo altid placere ham på køleskabsdøren, så han er klar til at hjælpe dig, når du tager en kold flaske frem.

Der er tale om en magnetisk oplukker med form som en kampberedt soldat, der er "ready to serve", når "fronten" er dækket med flasker, hvor kapslen bare skal af i en fart! Soldaten er ligeledes klar til at holde dig med selskab i køkkenet, så du aldrig føler dig ensom.

Mål: 12 x 6,5 cm.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen41899 eller du kan uploade dem manuelt.
castle