south-park-cartman-maskeraddrakt-77631-2
south-park-cartman-maskeraddrakt-77631-1

South Park Eric Cartman Kostume

399 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Vælg variant:

Vis størrelsesguide

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

I'm not fat, I'm just big-boned!!"

...Det har vi hørt, siden South Park begyndte at sende i 1997. Er vi begyndt at blive trætte af sætningen? NEJ DA! Det var sjovt dengang, og det er super sjovt den dag i dag, så at være den fede - eller nej - ham med KRAFTIG KNOGLEBYGNING, Eric Cartman, for en aften er jo et oplagt valg til udklædningsfesten!

Her får du et sjovt kostume, der indeholder en overall i fleece med en indbygget wire, der får dig til at se big-boned ud. Overallen har en rød overdel og brun nederdel samt påsyede gule handsker ved manchetterne. Du kan nemt folde handskerne op, så du har hænderne fri. For et komplet look medfølger der også en stor Cartman-maske af blødt materiale, der kun dækker selve ansigtet og som holdes på plads med elastikker omkring hovedet.

  • Materiale: 100% Polyester
  • Inkl. fleeceoverall med wire indeni, påsyede handsker og en stor Eric-maske
  • Sko indgår ikke
  • Fås i størrelse: Small, Medium, Large og X-Large

Dette er et officielt licenseret South Park™-produkt.