Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Spilleborde

Der skal være spilleaften hjemme hos dig, men du har ingen anelse om, hvad I skal spille. Bare rolig, Partyking har løsningen. Vi har et stort udvalg af forskellige spilleborde, der passer perfekt til alle mulige forskellige typer lejligheder. Der er få ting, der er lige så underholdende som de spil, vi sælger her hos Partyking. Det bliver en fed aften for både fremmede gæster og gamle venner og hvorfor ikke udfordre nogle familiemedlemmer, mens I er i gang med spillene.

Sæt dine bekendte på plads ved at udkonkurrere dem i vores forskellige spil. Vores lagervarer tæller alt fra taktiske spil, der får en til at svede mere end, hvad man burde. Men hvad skal man gøre, når konkurrencegenet kommer op i en, og man bare MÅ vinde? Det er simpelt - man ruller ærmerne op og kæmper som aldrig før.

Disse spilleborde kommer helt sikkert til at skabe en god stemning og forgylde mange festlige stunder fremover, selvom du måske taber nu og da. Så må du bare sørge for at vinde næste gang, der køres revanchematch - for sådan en vil der sandsynligvis komme, når først disse spilleborde er inde i billedet!

Filter

Viser 17 produkter
castle