Til toppen
Startside > Udklædning > Tilbehør > Strømpebukser > Strømpebukser Vampyrmunde Deluxe
Vis større billede

Strømpebukser Vampyrmunde Deluxe

first_saleprice.value: 4720
first_price.value: 9520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 16
selected_index: 0
59 kr 119 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Disse flotte strømpebukser med vampyrmunde løfter ethvert outfit. Har du svært ved at beslutte dig for, hvad du vil klæde dig ud som til festen, vil disse strømpebukser passe perfekt til sort tøj og lidt teaterblod.

Du modtager et par sorte strømpebukser, som er dekoreret med et antal røde læber med vampyrtænder. De er produceret af Leg Avenue, hvorfor du kan regne med en høj kvalitet, og de passer perfekt til dig, som gerne vil have lidt ekstra, når det kommer til detaljerne.

Fås i størrelsen: One size (passer de fleste).

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kendt for at producere kostumer og tilbehør i en fantastisk kvalitet. Det kan godt være, at tingene koster lidt mere, men de er i en absolut særklasse! De kan ikke sammenlignes med andre kostumer. Takket være stoffets kvalitet kan du bruge kostumet igen og igen.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen39720 eller du kan uploade dem manuelt.
castle