Hem
> Temaer > Kollektioner > Student Klassisk Blå/Gul Kollektion

Student Klassisk Blå/Gul Kollektion

En studentereksamen er en vigtig ting. 12 års skolegang er endelig afsluttet, og nu venter den voksne verden udenfor. Nogle begynder at arbejde med det samme, andre vælger at tage et sabbatår og vover sig ud i den store vide verden, mens nogle fortsætter med at studere på college eller universitet. Uanset hvad studenten ønsker sig af fremtiden, skal dagen fejres med en ordentlig fest.

Tjek Partykings sortiment af klassiske festdekorationer, der er perfekte til en studenterfest! Men det går jo ikke at holde fest uden gæster. Så den første ting, du skal gøre, er at sende invitationer ud til familie og venner. Det er en rigtig god idé at sende dem i ekstra god tid, så alle de indbudte har en chance for at reservere datoen. Når den store dag er kommet, er det tid til at pynte hjemmet med festlige dekorationer. Det skaber en dejlig feststemning og får alle gæsterne i godt humør. Du kan puste balloner op og hænge dem op overalt, fastgøre guirlander til loftet eller udendørs, hvis festen skal holdes ude i haven eller på terrassen, og hvorfor ikke stikke nogle flag ned i blomsterkrukkerne. Alt sammen er med til at skabe en festlig atmosfære.

Til selve festbordet tilbyder vi også en række flotte festartikler. Du kan dække med flotte farverige paptallerkener med studenterhuer, og du kan matche med stilfulde papkrus fra samme serie. Det er faktisk ikke nogen dårlig idé at dække op med engangsartikler, når du inviterer til stor fest. Du sparer en masse tid og energi, og i stedet for at vaske op kan du afsætte tid til at fejre studenten og tale med alle gæsterne. Glem ikke, at du også skal købe servietter - og vi har selvfølgelig masser af matchende servietter, der er holdt i en dejlig studenterånd!

Hvis du vil tilbyde fingermad ved festen, kan du med fordel tilføje farverige partypicks med forskellige tekster. Det ser festligt ud og gør det lettere for gæsterne at nyde maden. Som du kan se, har vi masser af dejlige festartikler, der passer perfekt til en studenterfest.

Hold dig ikke tilbage med festdekorationerne, man bliver kun student én gang i livet. Glem heller ikke at tage mange billeder i løbet af dagen. Disse fotos vil blive et sjovt minde for studenten.

Tag et kig på vores flotte studenterprodukter og bestil de festartikler, som du bedst kan lide, og som passer til din fest.

Hos Partyking handler du nemt og problemfrit online, altid til lave priser og med hurtige levering.

Selvfølgelig skal det synges mange gange i løbet af dagen, så husk at øve dig på forskellige festsange!
Læs mere