Til toppen
Startside > Temaer > Gaver > Gaver til barnet > Surprise Drink Star Wars
Vis større billede

Surprise Drink Star Wars

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 219
selected_index: 0
19 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Vi ved, at du elsker Star Wars, men spørgsmålet er, om dit barn også gør det? Hvis det er tilfældet, så synes vi, at du skal overraske dit barn med denne Suprise Drink! Men hvad er en Suprise Drink egentlig? Jo, det er præcis som et Kinderæg, bare i drikkeform, hvor der er en hemmelig gave gemt indeni. Drinken har en frisk smag af frugt og indeholder massevis af vitaminer, som dit barn har brug for! To fluer med ét smæk - helt simpelt!

Surprise Drink Star Wars leveres stykvis og indeholder et overraskelsesæg med en legesag i. Ægget sidder fast på Star Wars-flasken, som også indeholder 300 ml frisk og skøn juice. Man kan sige at denne Suprise Drink er et godt alternativ til Kinderæg.

Sælges stykvis af 300 ml.

Vær opmærksom på at flaskens udseende kan variere!

Ingredienser: Mineralvand, æblejuice fra koncentrat (42%), appelsinjuice fra koncentrat (15%), mandarinjuice fra koncentrat (8%), antioxidantmiddel: ascorbinsyre, surhedsregulatormiddel: æblesyre, naturligt farvestof: beta-caroten.
Ændringer i produktindhold kan forekomme. Derfor skal du altid kontrollere produktoplysningerne på originalemballagen. For spørgsmål, kontakt venligst vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb hvis ikke andet er angivet.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen53707 eller du kan uploade dem manuelt.
castle