Hem
Temaer Varemærker Svampebob Firkant

Svampebob Firkant

Klæd dig ud som Svampebob Firkant, Blækvard eller Herre Krabbe til den animerede fest eller lad fødselsdagsbarnet holde en lidt anderledes fødselsdagsfest!

Hos Partyking har vi samlet det bedste fra Svampebob Firkants magiske univers, og det er blevet til en kategori fyldt med kostumer, tilbehør og boligtilbehør. Eller vil du måske bare gerne krydre hverdagens outfit med humoristiske, iøjnefaldende accessories eller lidt lir? Du har fundet den rigtige kategori, for her finder du et gigantisk Svampebob-udvalg! Vi har kostumer og gadgets, der er helt i tråd med Svampbob Firkants fantastiske verden, og tingene passer til alle og enhver. Både store og små - og det spiller ingen rolle, om du er en garvet Svampebob Firkant-kender eller først nu har opdaget dette magiske lille væsen. Alle er velkomne hos Partyking.

Vi udvider og fornyer konstant vores varesortiment, så vi kan gøre vores for, at Svampebob-arven lever videre. Hvis du savner et produkt eller en favorit, som er udsolgt fra vores lager, så kontakt os meget gerne, så vi kan finde en løsning. Vi kan både kontaktes via mail og telefon, og vi vender tilbage til dig, så snart vi har mulighed for det. Vi er ikke tilfredse, før du er uadskillelig fra din nye Svampebob-ven!
Læs mere