Til toppen
Startside > Udklædning > Udklædningstøj > Damekostumer > Tegneserie Superheltinde Kostume Deluxe
Vis større billede

Tegneserie Superheltinde Kostume Deluxe

first_saleprice.value: 31920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr 599 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Som hentet ud af en gammel og heftig superhelteserie! Nu kan du blive festens sejeste superheltinde i en cool "comic book"-stil med dette vanvittigt flotte Tegneserie Superheltinde-kostume i en deluxevariant.

Kostumet omfatter et blåt og rødt catsuit i en halterneckmodel med guldstribe samt motiv af hvide stjerner på maven. På det guldfarvede halterneckbånd findes der en fastsyet rød kappe med teksten "BOOM!" à la comic book-stilen.
Der medfølger også et guldfarvet taljebånd med teksten "POW" i en matchende comic book-stil. Sidst, men ikke mindst medfølger der et skinnende og guldfarvet pandebånd i et superheltedesign.

  • Fås i størrelserne: Small, Medium og Large.
  • Inkluderer: Catsuit med bælte, kappe og pandebånd.
  • Materiale: 87% Nylon/Polyamid og 13% Spandex.

Støvler medfølger ikke.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kendt for at producere kostumer og tilbehør i en fantastisk kvalitet. Det kan godt være, at tingene koster lidt mere, men de er i en absolut særklasse! De kan ikke sammenlignes med andre kostumer. Takket være stoffets kvalitet kan du bruge kostumet igen og igen.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen39684 eller du kan uploade dem manuelt.
castle