Til toppen
Vis større billede

Tilbehør

Trafiklys Batteridreven

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
149 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Nu kan du få dit barn til at bremse ned eller give den fuld gas med dette trafiklys. Perfekt at placere i garagen, haven eller i gangen, ja hvor som helst hvor barnet drøner rundt på enten cykel, løbehjul eller bare kommer løbende. Med dette trafiklys kan barnet føle sig sikker under leg på en sjov måde.

Dette trafiklys i en mindre udgave er velegnet til barnets leg. Det skifter mellem rødt, gult og grønt lys for biler samt grønt eller rødt for fodgængere, Det måler 75 cm i højden, mens basispladen måler 25 cm i diameter. Der skal anvendes 3 AAA-batterier, som ikke medfølger. Anbefales til børn over 3 år.

  • Materiale: Plast.
  • Mål: 75 x 25 cm.
  • Antal: 1-pak.
  • 3 AAA-batterier, medfølger ikke.
  • Brugsanvisning medfølger.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen55305 eller du kan uploade dem manuelt.
castle