Til toppen
Startside > Sjovt grej > Spil & Leg > Selskabsspil > Världens Underverk Selskabsspil
Vis større billede

Världens Underverk Selskabsspil

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
149 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Världens Underverk er et spil, som tager dig og dine venner med på en rejse rundt om jorden, så I skal kunne vide alt om verdens største underværker og hændelser!

Världens Underverk Selskabsspil er et super sjovt selskabsspil for dig, som elsker at finde på mystisk fakta om verden. I dette spil skal du rejse verden rundt og lære nogle af planetens mest fantastiske og unikke steder at kende. Du skal også forsøge at kende berømte underværker og placere dem på det korrekte kontinent. Gætter du forkert - så brug legetrådene!

Spillet indeholder 195 styks spilkort, samt et kort som markerer, hvor alle verdens underværker findes. Spillet klassificeres som et vidensspil med en underholdende vinkling.

  • Alder: 12+
  • Spillere: 2-6 personer
  • Tid: 20+
  • Sprog: Svensk

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen53712 eller du kan uploade dem manuelt.
castle