X-Men

Hvem har ikke på et eller andet tidspunkt drømt om at redde verden med sine superheltekræfter? Nu giver vi dig alletiders chance for at forvandle dig til en vaskeægte mutant fra actionfilmen "X-Men".

Partyking-teamet har samlet bunkevis af karnevalskostumer og produkter dedikeret filmen "X-Men", og du kan derfor rejse direkte ind i dette fabelagtige univers for en enkelt aften og redde aften fra diverse katastrofer.

Det er både børn og voksne, der har ladet sig fortrylle af disse mutante væsener, og det er derfor helt naturligt, at vores kostumer både henvender sig til børn og voksne i alle størrelser. Så hvad enten du skal hjælpe Tante Oda over gaden eller løfte stemningen til festen, så er Partykings X-Men-produkter klar til at tage mod udfordringen.

Flere af vores produkter i kategorien er officielt licenseret, hvilket taler for en meget høj produktstandard. Priserne er absolut rimelige, og der er derfor ingen undskyldning for ikke at træde ind og give en hjælpende hånd som del af X-Men-teamet!

Hver karakter i universet har unikke superkræfter, så tjek kostumerne nedenfor og find den personlige favorit. Bestil i dag, og så har du ganske snart din personlige favorit. Hvem gider være som alle andre, når man kan få superkræfter?
Læs mere
1 hits