Til toppen
Startside > Temaer > Varemærker > Alien > Zivak Greyland Film Maske
Vis større billede

Zivak Greyland Film Maske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 20
selected_index: 0
399 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Til næste udklædningsfest er det dig der brillerer med outfittet! Du vil få millioner af spørgsmål såsom "Hvem ser du ud som?" og måske flere udtryk "-Woow, hvilken skræmmende maske!", og det er præcis det du vil høre! Så kan du enkelt svare "-Jeg ved det ikke, men er jeg ikke bare flot?" Disse spørgsmål betyder simpelthen "Succes", og du kan smutte hjem efter festen fuldt tilfreds med dit udklædningsvalg. 

Zivak Greyland Film Maske er en virkelig uhyggelig, flot, vel fremstillet, men samtidig uklar maske. Hvem ser det egentlig ud som, er det din nabo måske? Vi har i hvert fald kaldt ham Zivak hvilket vi mener er passende! Denne maske er håndskulptureret og støbt i blød latex af høj kvalitet. Det resulterer i god komfort, vellavede detaljer og meget mere. Masken er som en handske omkring dit ansigt, og den er heldækkende. Den har huller til øjne/næse/mund så du kan spise, snakke og drikke uden at skulle tage masken af. Denne maske er simpelthen et oplagt valg! 

Tips: Hvis hullerne ved øjne/næse/mund føles stramme, kan du enkelt gøre dem lidt større med en neglesaks eller lignende. 

Fakta om Zivak Greyland Film Maske:
Bemærk: Modellen på billedet anvender latex omkring maskens nedre hals for en mere realistisk følelse og look!

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen46282 eller du kan uploade dem manuelt.
castle