Til toppen
Vis større billede

Zuzana Greyland Film Maske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 24
selected_index: 0
399 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Har alle dine seneste udklædningsforsøg været lidt for dårlige for at lykkes med at skræmme hele kvarteret? Med denne maske fra Greyland Film lover vi dig at når der er tid til slik eller sjov, vil du være alene om det på din vej. Spekulerer du på hvorfor det er sådan? Denne maske er håndskulpteret og derefter støbt i tynd latex for en fantastisk pasform. Masken har realistiske træk og ser meget virkelig ud! 

Zuzana Greyland Film Maske er en latexmaske fra Greyland Film. Det er af ekstremt høj kvalitet og passer fantastisk til filmoptagelser, eller hvorfor ikke til Halloween-festen. Masken sidder som støbt over dit ansigt, og eftersom masken er så blød, vil du uden problemer kunne spise og drikke med den på hele natten lang. Masken har virkelig realistiske træk, er hudfarvet med røde/lyserøde læber og har mascara omkring øjnene. Masken vil desuden bevæge sig efter dine ansigtsudtryk eller når du taler. 

Tips: Hvis masken sidder for stramt ved mund/næse/øjne, kan du enkelt skære lidt større huller med en neglesaks eller lignende.

Fakta om Zuzana Greyland Film Maske:
  • Materiale: Latex
  • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)
  • Efterligner en skallet, uhyggelig kvinde
  • Er du allergisk over for latex/gummi? I så fald fraråder vi stærkt at du anvender denne maske!
Bemærk: Modellen anvender latex omkring halskanten af masken for et mere realistisk udseende! 

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen46279 eller du kan uploade dem manuelt.
castle