vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

1-års fødselsdag

En 1-årsfødselsdag for en pige eller dreng er virkelig værd at fejre med pomp og pragt. Det er jo barnets første fødselsdag! Forældrene er også værd en fest, det har sandsynligvis været det mest spektakulære år i deres liv. I det mindste hvis det er deres første barn, der bliver fejret.

Hos os finder du alle dekorationer og pynt til 1-årsfødselsdagen!

Partyking kan tilbyde et stort udvalg af festartikler, der gør en 1-årsfødselsdag til en uforglemmelig fest, selvom det lille barn sandsynligvis ikke husker festen. Sørg for at pynte festligt op med vores færdige sæt, eller udvælg specifikke produkter fra vores sortiment. Du skal selvfølgelig også huske at tage mange fotos, så han eller hun i det mindste kan se, hvordan det hele gik til om nogle år.

Festlige balloner

Med søde og festlige balloner løfter du en 1-årsfødselsdag til nye højder. Det er så nemt at pynte op med flotte balloner, og de tiltrækker en masse opmærksomhed og koster så lidt, at du kan anvende rigtig mange. Vi har naturligvis et stort udvalg af balloner, som passer ekstra godt, når det er tid til en 1-årsfødselsdag. Se eksempelvis vores talballoner, og sørg for, at tallet svæver i luften her og der, hvor gæsterne er. Kombinér med heliumballoner i forskellige farver for en rigtig farvestrålende 1-årsfødselsdag.

Kagelys og dekorationer

Nu vi er inde på tal, vil vi benytte lejligheden til at fortælle, at vi også har en masse fine kagelys. De er rigtig flotte at stikke i kagen eller bagværket til fødselsdagen – sørg bare for, at der er en voksen, som kan hjælpe med at puste lyset ud. Der er næsten noget vidunderligt sødt over en fin kage med kun ét lys!

Invitér til en 1-årsfødselsdag med tema!

Temafester er noget, som vi hos Partyking virkelig kan lide, og du kan finde duge, dekorationer, tallerkener og servietter med særlige temaer, der letter stemningen til en 1-årsfødselsdag. Hvis du i forvejen fortæller om temaet, så kan gæsterne tilpasse sig en smule ud fra det og måske dukke op med en sjov hat på hovedet eller noget lignende. Det behøver ikke at være så avanceret til en 1-årsfødselsdag. Fortæl dem dog gerne, at de nemt finder meget cool udklædningstøj og tilbehør onlilne hos Partyking.

Tips til en vellykket 1-årsfødselsdag!

Vi synes, at en 1-årsfødselsdag skal være et hyggeligt og sødt arrangement. Måske et velkomment afbræk i den fantastiske, men ikke altid så glamourøse hverdag med en baby. Hvorfor ikke bruge engangsassietter og -krus, så det er nemt for dig at rydde op bagefter? Hos Partyking har vi gjort det superlet for dig at arrangere en 1-årsfødselsdag. Vi har nemlig samlet så mange flotte og praktiske ting, som gør det enkelt at dække op, dekorere og rydde op bagefter. Det er selvfølgelig den etårige, der skal være i centrum, men hvis der også er andre børn blandt gæsterne, er det en god idé at arrangere en aktivitet for dem, så de ikke mister humøret. Slikposer plejer at være en favorit og rækker ganske langt, når det handler om at holde børnene i godt humør. Her på Partyking kan du købe alt, du skal bruge, for at gæster i alle aldre bliver tilfredse til din 1-årsfødselsdagsfest.
Læs mere