Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Slik

Arrangér en fest og sæt tænderne i nostalgien, nutiden eller fremtiden! Har du imidlertid ikke planlagt en fest, har vi gode grunde til at få stablet en på benene. Vi har slik og søde sager fra alle tider; boblende drikke, dyriske lækkerier og tyggesikre klassikere er altid tilgængelige hos os på Partyking.

I denne kategori finder du små søde sager til påskeægget eller julestrømpen ligesom store søde sager til de visuelle effekter. Specielt udformede snacks til højtiderne og andre opfindsomme pastiller er en stor kunst, som vi har dedikeret os til 120 procent. Med en slikhytte, som ville få Hans og Grete til at besvime af begær, kan vi på Partyking bidrage med alt fra farverigt og nuttet slik til børnefesten til frækkere, hårdere slikkepinde til arrangementet, hvor børnene ikke har adgang.

Vores leverandører strækker sig fra Sverige til USA, hvilket betyder, at vi tilbyder det bedste af, hvad verden har at tilbyde inden for slikuniverset. Sprøde chips i mættende smagsvarianter, tyggegummi i alle dets udformninger og marshmallows i bøtter er vejen mod det mest kreative festbord nogensinde!

Hvem husker ikke de populære slikposer fra Bonbon og deres slik i klassiske smagsvarianter som "Lossepladsen", "Mågeklatter", "Kloakslam", "Rådne fisk" og "Andemad". Det hele startede her i Danmark, da det blev svært for Bonbon at fremskaffe chokolade efter Anden Verdenskrig. Her begyndte man at producere konfekt i stedet og kom på disse kontroversielle navne, mærkelige former og anderledes smage.

Hos os kan du også købe hockeypulver, som var en stor klassiker i 90'erne. Hockeypulver er saltlakridspulver pakket i en plasticbøtte med låg. Det fås også i smagsvarianterne surt og fizzu bubble. Vi har også andre klassikere som Refresher-slikkepinden til dig, der elsker denne supersøde frugtslikkepind.

Hvis du leder efter slik til studenten, har vi farverige sliksutter, som vil passe perfekt som studentergave. Eller hvorfor ikke købe Cloettas Slikhuset og give det væk som gave? Slikhuset er en sød lille gaveæske med flere forskellige typer slik. Den er perfekt til jul, påske eller som en sød fødselsdagsgave. Hos os kan du finde flere klassikere, som Salt i Sol med salte lakridspastiller, som mange sikkert genkender. Vi har også klassisk tyggegummi à la Jenka, Shake, Hubba Bubba, Banana Split og Filmtyggegummi.

Hvis du er vild med lakrids, har du en hel del at vælge imellem som Tyrkisk Peber, lakridskonfekt og lakridssnører.

Underkategorier

Filter

Viser 666 produkter
castle