vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Slik & Drikke Slik Påskeslik & Påskeæg

Påskeæg & Påskeslik

Vidste du, at traditionen med at uddele påskeæg fyldt med slik er forskellig fra by til by. I nogle dele af landet valgte man at uddele påskeslikket på skærtorsdag og i andre på påskelørdag. Påskeharen blev introduceret fra Tyskland, og så kom slikket (bland selv-slik) til Danmark, Tilfældighed? We don't think so! Foråret blev betragtet som en tid for genfødsel, og dette blev fejret ved at lægge eller forære farverige æg, da æggene symboliserer genfødsel. Det hele blev en slags kombination i forbindelse med introduktionen af slikket og er grunden til at vi i dag – 2024 – forærer påskeæg fyldt med slik. Så når du får et påskeæg, så kan du forestille dig, at det symboliserer genfødsel, og at foråret nu endelig er her igen! I påsken er det jo virkelig et must at have nogle (hundrede) kilo slik fremme. Alle former for påskeslik gælder, det kan eksempelvis være chokolade i lange baner og i forskellige former, syrligt og salt slik og selvfølgelig bland selv-slik. Det er for eksempel sjovt at have påskeharer i folie stående fremme, mens bland selv-slikket, som oftest ligger i selve påskeægget, spises hurtigt. Der findes altså ikke noget rigtigt og forkert, når man taler om påske og slik, så du kan spise det, lige når du har lyst, når som helst og hvor som helst. Eller hvad?

Påskeæg til børn: Gør æggejagten til en sjov leg!


At fylde påskeæg med slik er ikke kun en tradition, men også en mulighed for at skabe sjove og mindeværdige øjeblikke for børnene! Hos os kan du finde et stort udvalg af påskeslik, som er perfekt til at fylde påskeæggene med, og som gør æggejagten endnu mere spændende og sjov for alle. Gå på opdagelse i vores store udvalg af slik for at lave det perfekte påskeæg til børnene – til en æggejagt, som ingen vil glemme!

Hos os finder du både fyldte og tomme påskeæg


Er du ude efter lidt herligheder at lægge i skålen på stuebordet, eller er du på jagt efter slik, som du kan fylde børnebørnenes påskeæg med? Måske leder du efter selve påskeægget? Uanset hvad du søger, så finder du alt, du kan forestille dig her hos os på Partyking. Vi har nemlig påskeæg i alle mulige størrelser, og vi mener virkelig i ALLE MULIGE størrelser. Vores sortiment indeholder også mindre, mellemstore og KÆMPE former for slik. Vi har slik, der smager af chokolade, slik med smag af salt og slik, som smager surt. Her findes også lakrids og slik, der er formet som æg i chokolade samt slik i de helt rette farver, det vil sige "påååskeagtige" farver. Slikket, du finder hos os, kan du gemme og lægge i børnenes og børnebørnenes påskeæg, eller du kan vælge at proppe dig selv med det! Man kan nok godt sige, at vi har den perfekte blanding til både at gøre børn, voksne og ældre yderst tilfredse.

Eksperttips: Vælg det rigtige slik til påskefejringen


Vi forstår godt, at det ikke altid er nemt at vide, hvilket slik man skal købe for at gøre alle glade, og netop derfor har vi fundet en lille "instruktionsanvisning" frem, som du kan læse nedenfor. Vi håber den kan hjælpe dig, når du lige nu sidder med det svære valg – hvilket slik skal jeg dog vælge? Er du ude efter slik, så søde far bliver tilfreds, når han kommer forbi til påske? Hvad siger du så til chokoladesmagende påskeæg? Det er noget, som alle fædre kan lide, og der mener vi virkelig ALLE! Hvorfor, tja det ved vi ikke, men chokoladeæggene er i hvert fald altid et hit! Er det i stedet mormor og morfar, som kommer på besøg? Så er det utrolig vigtigt, at du har lettygget slik på bordet, såsom geléslik og hindbær/lakridsbåde. Den slags slik ligger i den gammeldags kategori og vil leve videre i flere hundrede år endnu, uden tvivl! Er et besøg af den lille fætter eller kusine ventet? Så siger vi bare: KINDERÆG! Kinderægget er et sikkert valg, når der ventes børnebesøg til påske. Det er dog heller ikke så underligt, når man tænker på at 1. Ægget har en vidunderlig smag af chokolade, og 2. Indeni ægget gemmer der sig et sjovt lille stykke legetøj. Man ville næsten kunne sige, at Kinderæggene er det mest påskeagtige til børn. Og endelig, er det mor og hendes irriterende kæreste, der kommer for at fejre påske med jer? Ingen grund til bekymring, en æske med chokoladepraliner med en sød hilsen er et sikkert valg. Så viser du i hvert fald, at du tænker på hende – og hvilken mor kan ikke lide chokolade?

Fyld dit påskeæg med slik fra Partyking!

Så uanset om du er på udkig efter slik til at gøre mormor og morfar, mor, far eller kusinen glade, så finder du det garanteret hos os på Partyking, også kendt som Påskeking i marts og april måned. Her kan du købe alt fra påskeinspireret skumslik til Kinderæg, syrligt og sødt slik, mærkeligt slik, æggeformet slik og kyllingeslik. Ingen påske uden påskeslik og æg fra Partyking! Du bliver mødt af et udvalg af påskeslik større end du nogensinde kunne drømme om. Velkommen til en univers af påskeæg og påskeslik online hos os på Partyking!
Læs mere